Tre fantastiske fortællinger fra det lukkede og hemmelige Tibet fra 1988 – 96.
Samt en præsentation af Himalaya fra Vest til Øst

1. Ad snigveje til Chomolungma (Everest) og Nangpa La

2. Blandt melædere og åndemanere i Vesttibet
     Kailas og Manasarovar og ikke mindst nomadefolket

3. Tibet – Dalai Lamas land

4. En drøm, et liv, et eventyr på Himalayas stier

Varighed ca. 2 timer, pris 2500 kr + rejseomkostninger.
Ring for aftale på 4036 6033

 

Kære Ole

Tusind tak for en hygge aften med flotte billeder og fortællinger fra Himalaya. Der har været en god respons fra flere medlemmer.
7/10 2019 Rie Smidt, Roskilde

Tak for det fantastiske foredrag. Indslagene med film og lyd er en genial ide. En kæmpeoplevelse. Og billederne fra Kailash var da helt utrolige – har aldrig set de vinkler og mystiske formationer før – laver du måske en bog om det? Jeg får stadigvæk gåsehud ved tanken på dem.
6/9 2019, Grethe Sørvik, Dansk Selskab for tibetansk Kultur

Tak for det fantastiske foredrag om Ladakh, der som vanligt, når det er dig, der er foredragsholder, tiltrak et stort, begejstret og imponeret publikum. Tak også for, at vi, modsat den forventede beskrivelse af en, i og for sig, fascinerende rejse i Ladakh, også en in depth gennemgang af Ladakhs fortid og historie – Ikke mange vidste fx hvorfor man finder en tibetansk befolkningsgruppe på den indiske side af Himalaya og, at Ladakh helt frem til 70’erne og i mange hundrede år faktisk har været et selvstændigt kongerige. Så stor tak til dig, dit foredrag var en både en god og berigende oplevelse – som vanligt! Med stor tak, og mange gode ønsker fra
23/10 2016, Grethe Sørvik, formand, Dansk Selskab for Tibetansk Kultur.

“Ole det var en fin tur til Mount Kailas du tog os på i går. Du er en hyggelig fortæller, og jeg kunne se mange billeder for mig, fra det skønne Tibet. Det er en vidunderlig bog, du er ude med. Skønne billeder og fine tekster. Jeg er meget glad for at jeg købte den. Den ligger her på sofabordet, og flere har allerede slået op i den og frydet sig over billederne. Den får jeg glæde af. Mange tak.
9. september 2013, Helle Juhl, Gentofte