160 mødte op i Politikens hus – Pressen – tirsdag aften for at høre mere

160 mødte op i Politikens hus – Pressen – tirsdag aften for at høre mere

Det var en veloplagt Himalaya trekker, der stod på podiet i går aftes. Du er en god story teller, flotte foto og med spændende vinkler på Himalaya folkets vilkår. Det var fint med musik i baggrunden. Tak for en dejlig aften. Alice
__________________________________________________________________________________________

Helle Juhl Kære Ole. Mange tak for en flot aften. Det var et super foredrag, som var underholdende og meget oplysende og med vidunderlige fotos. Jeg nød det !
______________________________________________________________________________________

En veloplagt Ole Ejnar Hansen gav godt 2 timers fortællinger fra sine mange rejser i Himalaya.

IMG_5129Med afsæt i billeder og fortællinger fra bogen “Vandringer i Himalaya” fortalte Ole blandt meget andet om de  gribende øjeblikke, der undertiden opstår, når stor rejselyst, nysgerrighed og respekt over for hinanden skaber de magiske øjeblikke, der gør det at rejse og leve på et af verdens fattigste steder til en stor og livsbekræftende  oplevelse.

Når man rejser som Ole er det først og fremmest en god oplevelse at rejse fordi han ofte vælger at have have tid nok.

Det gør rejsen til en god oplevelse, langt mere end en hård, strid og strabasserende oplevelse, selvom rejser på disse kanter,  i dette terræn og dette klima unægteligt også er en anstrengelse.

En god del af de viste billeder, især  portrætterne, fortalte mere end 1000 ord om de små og store historier der er gået forud før billederne blev taget.

Derudover blev der givet gode rejse råd om alt mellem himmel og jord, fra højdesyge til malkning af geder og får på Tibets højslette.

Jo i sandhed en dejlig og underholdende aften.

Leave a Reply