Kailas og de store søer, Tibet 1995

Posted by on apr 29, 2018 in Vandringer i Himalaya | No Comments
Kailas og de store søer, Tibet 1995

…Vejret er stadig dejligt, friskt men vindstille, og søen blinker tillokkende ude i det fjerne. Skal, skal ikke, tænker jeg. Selvfølgelig skal jeg gå, det er jo det jeg ønsker. Sletten ligger stor og åben for mine fødder og tinderne i Nepal viser vej… hvor svært kan det være? Glad i låget går jeg rask ned ad jeepvejen. Har taget min beslutning. Endelig gør jeg det, jeg længe har drømt om: Vandrer over det forjættede land til de store hellige søer, omgivet af Kailas, Gurla Mandheta og de hvide tinder i grænselandet til Nepal og Indien. Med andre ord gennem den syvende himmel…

Se mere på min web, og køb bogen Vandringer i Himalaya. https://enlighted-yak.dk/rakshas-tal-hundaemon-soeen-1995/

OleEjnar på ensom vej over det forjættede land mellem Kailas,og søen Rakshas Tal, Tibet 1995